Saturday, 17 December 2011

Biadaplah kau si bedebah 'sayangggg' (!)



16 Disember 2011 / Jumaat 

air yang tenang, jangan disangka tiada buaya,
hari yang tenang, jangan disangka tiada pencuri.

pedas? pedas? hamik kau. *kalo ko bace lah kan~




untuk enna, dy tatau sgt sbb balik kg halaman.
tape,nnt awak cover chapter ni dgn syg2 awk ni ye ^^,

selingan*hehe


perhatian untuk :
En/Cik/Puan/Tuan/ si pencuri
*take note please ^^

Pada 16/12/2011 jam lebih kurang 8.00 pagi saya telah keluar dari Hostel Institut Teknologi Perak,E-3-10 Greentown Square,30450,Ipoh,Perak untuk memulakan sesi pembelajaran. Jam lebih kurang 12.00 tengahari semasa pulang dari kelas dapati barang milik saya telah hilang seperti berikut :
(1) Sijil kelahiran
(2) Buku Akaun CIMB,Affin Bank dan Bank Rakyat
(3) Sebuah laptop jenama Compaq warna hitam
(4) (1) unit Broadband jenis Celcom
Anggaran kerugian lebih kurang RM1,500/- Sekian,laporan saya.

(laporan polis ikhlas kami wat untuk hang)

wee, ingt men2 ??

btw, fyi, ramai yang menolong (tq smua)..n sikit2 makin tau siapa kau lah sayang..
n sebelum ap2 jadi, n sebelum cctv selasa ni kami tgk, datang jela ngaku...

tp ingt gak ye, dendam x kemana (kot la kalo dendam) n kalo dunia lepas, akhirat tetap x, kn sayang?
*kalau kau baca lah kan :)

SEE YOU SOON 'SAYANG' !
                                  *xsabar nak main tepuk-tepuk TAMPAR~




MayaQama 

No comments:

Post a Comment